Videos are on but O_o wont show

Post any issues here having to do with playing, installating or configuration of the game.

Moderator: Brad

User avatar
Technosis
Pyro
Pyro
Posts: 25
Joined: 2006-10-05, 02:39
Location: Australia, Melbourne

Videos are on but O_o wont show

Postby Technosis » 2007-09-16, 03:49

now this is a wired one the video is set to on but its not showing :? any ideas
Image
User avatar
CHYROS
General
General
Posts: 403
Joined: 2006-01-25, 16:07
Location: Netherlands

Postby CHYROS » 2007-09-16, 12:27

Wait, that's not much to go on man. Elaborate first: what game are you playing, Z or Z95, are you using a CD or a no-cd crack, are you using Z expansion XP, etc.

Also, this belongs in tech issues, so I'm moving this.
Remember, the meek shall inherit nothing. -- The Book of Cataclysm
User avatar
Technosis
Pyro
Pyro
Posts: 25
Joined: 2006-10-05, 02:39
Location: Australia, Melbourne

Postby Technosis » 2007-09-16, 12:30

arrhh sorry mate umm z95 ... so pritty much the expansion and im using an iso with alcohol 120 btw im useing Expansion XP
Image
User avatar
CHYROS
General
General
Posts: 403
Joined: 2006-01-25, 16:07
Location: Netherlands

Postby CHYROS » 2007-09-16, 13:42

OK, that's what I thought. Now, first of all; do you have the image mounted when playing? If no, try that. If that doesn't work, or if you normally do have the image mounted but it doesn't work anyway, I need you to access the following:

start > run > regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > software > bitmap brothers > Z > v1.0 > winZpaths


and tell me what value the "cuts" registry key has. It is probably a drive letter, e.g. "E:" or something.
Remember, the meek shall inherit nothing. -- The Book of Cataclysm
User avatar
Technosis
Pyro
Pyro
Posts: 25
Joined: 2006-10-05, 02:39
Location: Australia, Melbourne

Postby Technosis » 2007-09-16, 14:02

i can access it and its set to F: which is the virtal drive and i have that image mounted when i do play Z
Image
User avatar
CHYROS
General
General
Posts: 403
Joined: 2006-01-25, 16:07
Location: Netherlands

Postby CHYROS » 2007-09-16, 15:13

OK, then access the image with explorer and see if there is a folder named CUTS on it with a lot of .JV files in it. If there are, check the filesize of a few of those files; they should be a couple of MB's in size.
Remember, the meek shall inherit nothing. -- The Book of Cataclysm
User avatar
Technosis
Pyro
Pyro
Posts: 25
Joined: 2006-10-05, 02:39
Location: Australia, Melbourne

Postby Technosis » 2007-09-17, 09:39

alright there all there i might try reinstall Z just to see if the movies do come bak ill report bak if they do
Image
User avatar
CHYROS
General
General
Posts: 403
Joined: 2006-01-25, 16:07
Location: Netherlands

Postby CHYROS » 2007-09-17, 23:31

If that doesn't work, a last measure would be to burn the image to cd-rom and changing the registry drive letter to your cd-rom drive. If that doesn't work either, I can't help you.
Remember, the meek shall inherit nothing. -- The Book of Cataclysm
User avatar
Technosis
Pyro
Pyro
Posts: 25
Joined: 2006-10-05, 02:39
Location: Australia, Melbourne

Postby Technosis » 2007-09-18, 07:57

alright mad it worken CHYROS thanks 4 the help dude it was most helpful :cheers:
Image

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests